Zimmer Aesthetic & Urology

ZWave Pro

ZWave Pro

A nagyenergiájú radiális lökéshullám terápia  - tudományos vizsgálatokkal igazolt módon – jelentős hatást fejt ki a bőr és a kötőszövet kollagénstruktúrájára,  valamint a vérkeringésre. Serkenti az új kollagén és rugalmas rostok képződését, így a bőr már néhány kezelés után rugalmasabb és feszesebb lesz.

A ZWave Pro radiális lökéshullámainak a bőr rugalmasságának és feszességének javításán túl a kollagén regenerációjában és a zsírlebontás elősegítésében van szerepe. Így a cellulite minden stádiumában van létjogosultsága: a kitágult kötőszöveti rekeszek és a felhalmozódott zsír a lökéshullámok hatására könnyebben „mozdulnak meg”, mint kézi masszázs vagy vákuumkezelés után.

Cryolipolysis™, zsírbontó injekciók beadása, vagy más energia alapú eszköz (SculpSure diódalézer, ONDA Coolwaves mikrohullámok,) alkalmazása után a lebontott zsír eltávolításában, a nyirokáramlás beindításában van jelentős szerepe.

ZWave Pro – hogyan működik?

ZWave Pro és ZLipo – a tökéletes kombináció

Az elmúlt időszakban jelentősen megnőtt az igény az alakformálás és a bőrfeszesítés iránt, így egy mai modern praxis nem nélkülözheti a korszerű testkezelő készülékeket. Nem csak a zsírlebontó kezelések hatékonyságának növelése miatt van szükség kiegészítő terápiára: a fiziológia folyamatok megkönnyítése, a szervezet tehermentesítése éppúgy fontos szempont, mint a vendégek megnövekedett igénye a mielőbbi látványos eredmények iránt. A lökéshullámterápia fontosságát és hatékonyságát különböző klinikai vizsgálatok és felhasználói tapasztalatok támasztják alá.

 

Alkalmazási terület

A ZWave Pro lökéshullámterápia önálló kezelésként, vagy más kezeléssel kombináltan is használatos. Önálló kezelésként elsősorban a bőr és a kötőszövet minőségére fókuszálunk: a narancsbőr és a striák, valamint a kötőszövet meggyengülése, lógása (felkar, has alsó része) jelentik a fő alkalmazási területet.

Előre programozott kezelések

A programok önálló, vagy más eszközzel kombinált kezelések paramétereit adják meg a kezelendő testtáj kiválasztása után.

 • Cellulite (narancsbőr)
 • Striák
 • Kombinált kezelés Cryolipolysissel
 • Kombinált kezelés rádiófrekvenciával
 • Kombinált kezelés ultrahanggal
 • Kombinált kezelés lágylézerrel
 • Bőrfeszesítés
 • Heg esztétikusabbá tétele
 • Nyirokáramlás támogatása

Pácens- és felhasználóbarát alkalmazás

A radiális lökéshullámok bőrfeszesítésre, narancsbőrkezelésre és a kötőszövet általános állapotának javítására az alábbi előnyöket hordozzák:

 • non-invazív kezelés
 • nincs gyógyulási vagy felépülési idő
 • gyakorlatilag fájdalommentes
 • egyszerű alkalmazás
 • látható eredmények
 • változatos felhasználási lehetőségek

ZWave – látható eredmények

A nagyenergiájú radiális lökéshullámok két szakaszból állnak: egy meredek nyomásimpulzusból és egy gyengébb, elnyújtott hullámösszetevőből. A lökéshullám összepréseli a környező szöveteket és feltöri a molekulák rácsszerkezetét. Az elnyújtott hullámösszetevő a zsírszerkezetben gázbuborékok összeomlásához vezet (kavitáció), mely a nagyenergiájú sugárirányú hullámok hatására újra kitágul, ezáltal biztosítja a zsírszerkezet destabilizációját.   

 
 

Előtte

Utána

 

Előtte

Utána

 

Előtte

Utána

 

Előtte

Utána

 

Köszönhetően a ZWave Pro 39mm átmérőjű kezelőfejének, a radiális lökéshullámok közvetlenül, nagy nyomással érkeznek a szövetekbe. A lökéshullámokat egy elektromágneses mezőben mozgó acélgolyó állítja elő, tehát a hanghatás a golyó ütközésének köszönhető.

Kérdések és válaszok

Fájdalmas-e a kezelés?
Nem, éppen ellenkezőleg. A páciensek nagy része relaxáló masszázshoz hasonlítja. Nagyon kötött kötőszövet felett azonban előfordulhat érzékenység.

Milyen hosszú a kezelés?
A kezelés időtartama területenként 5-10 perc.

Mikor fogom látni az eredményeket?
A változást már 2-3 kezelés után tapasztalni fogja. A bőre puhább tapintású és feszesebb lesz. A kívánt eredmény eléréshez 6-12 kezelésre is szükség lehet, ez a kombinált kezeléseknél eltérhet.

Mennyire hosszantartó az eredmény?
Rendszeres fenntartó kezelésekkel, a testmozgásra és a kiegyensúlyozott táplálkozásra való odafigyeléssel a ZWave Pro kúra eredménye tartós.

Termékek