DEKA lézerek és IPL

DEKA Synchro FT

DEKA Synchro FT

Könnyen használható nagyszerű technológia

A Synchro FT egy rövid és hosszú pulzusú Nd:YAG lézer, a DEKA sokoldalú FT pulzáló fényű kezelőfejével kombinálva. Ez a rendszer lehetővé teszi az orvosok számára, hogy teljes körű bőrgyógyászati és esztétikai praxist indítsanak: szőrtelenítés minden bőrtípusú páciensnek, érrendszeri problémák és pigmentált léziók eltávolítása, s emellett a nélkülözhetetlen bőrfiatalítás – mind elvégezhető a Synchro FT-vel.

Az új DEKA fejlesztéseknek köszönhetően, mint a protokoll adatbázis, az új beépített hűtési rendszer és az érintőképernyő, a kezelések még egyszerűbbek és gyorsabbak lettek. Synchro FT a DEKA technológiai kiválóságának szintézise: a márka egyedi, ismert és elismert az egész világon.

Alkalmazási területek

  • Érkezelések
  • Szőrtelenítés
  • Pigmentált léziók
  • Non-ablatív rejuvenáció 
  • Pseudofolliculitis barbae (szőrbenövés)
  • Acne

PLUS

3 Különböző fényforrás egy platformon: Nd: YAG hosszú és rövid pulzus, FT pulzáló fény (IPL).
5 Nd: YAG kezelőfej, Top-Hat Spot technológiával és automatikus felismerő rendszerrel.
5 FT pulzáló fényű kézidarab cserélhetői szűrői. Egy pillanat az átállás, hogy a kibocsátott fény alkalmazkodjon a beteg fototípusához és a kezelési célhoz.
10" Új, nagyobb, színesebb LCD érintőképernyő.
9 A fokozatok száma a hűtési rendszerben, mely a lézer kezelőfejébe van beépítve, s a bőrrel való érintkezés szabályozza.
11 A hűtési rendszer az FT pulzáló fényű kezelő fejbe is be van építve, melyet szintén a bőrrel való érintkezés szabályoz.
Több mint 300 Bőrgyógyászati és esztétikai sebészeti protokollok közül választhat, így a készülék beállítása nem okozhat gondot.


„A Synchro FT készülékkel jelentősen javult a munkám eredményessége. Úgy érzem, mintha már évek óta ezzel a technológiával dolgoznék. Az első kezeléstől kezdve a készülékbe integrált protokollokat használom, és a kezelések eredményei lenyűgözőek. Követve néhány egyszerű utasítást, minden kezelést a páciens egyéni igényeire tudok szabni.”

Prof. Piero Campolmi, MD
Dermatológiai Tanszék
Firenzei Egyetem, Olaszország
 

Egyszerű használat a protokolladatbázis segítségével

A klinikai protokollok a készülékből könnyen előhívható adatbázisban találhatóak, melyek a kezelések széles körére kiterjednek. A DEKA készülékeket használó dermatológusok és kutatók által jóváhagyott kezelési beállítások követésével a Synchro FT használói a megfelelő kezelést tudják kiválasztani. Így lehetővé válik a protokoll adatbázis felhasználása a hatékony és biztonságos kezelés érdekében. Ez különösen nagy segítséget jelent akkor, ha a kezelő még rendelkezik nagy gyakorlattal a lézeres kezelések területén.
 

Innováció és egyszerűség

Erő és precizitás dual-switch technológiával

A DEKA kétszintű energiaemissziós rendszer használatát kínálja fel az orvosoknak: Standard és High Peak. A kezelések típusa: szőrtelenítés, érkezelés és non-ablatív rejuvenáció - három alkalmazási lehetőség, mely a Dual-Switch technológia révén különösen hatékony.

Egyszerű és azonnali hozzáférés a duális repertoárból

Amennyiben az adatbázis használata nélkül kíván dolgozni, az impulzusokat egyedileg tudja kialakítani. A megfelelő beállítás azonban alapvető ismereteket és tapasztalatokat igényel. Két praktikus kulcs teszi lehetővé a pulzus tökéletes formájának beállítását érrendszeri kezelésekhez és szőrtelenítéshez az adatbázis használata nélkül. Miután beállította a fő paramétereket, az optimális impulzust specifikusan a kezelésre tudja hangolni.

Állandó energiasűrűség és bőrhűtés

A Synchro FT biztosítja az állandó energiasűrűséget a teljes spot felületén (Top Hat). Így a felhasználó teljesen biztonságosan lesz képes végezni a beavatkozást, hiszen soha nem áll fenn a páciens bőrének túlzott expozíciója, vagy nem elégséges besugárzása. A kezelőfejben beépített bőrhűtő rendszer van a biztonságos kezelés és a páciens kényelme érdekében.

Sokoldalúság a cserélhető filterekkel

Az FT pulzáló fényű kezelőfejhez cserélhető filter-rendszer tartozik. A kezelő az alkalmazás típusától vagy a páciens fototípusától függően a filter cseréje által testreszabhatja a hullámhosszt, a kezelőfej cseréje nélkül! Csak néhány pillanatot vesz igénybe bőrfiatalító kezelésről érkezelésre, vagy pigmenthalványításról szőrtelenítésre váltani.

(Kép) Az FT pulzáló fényű kezelőfej 5 cserélhető filterrel, mely a teljes hullámhossz skálát lefedi.

Finoman hangolható impulzusvezérlés

Az FT kezelőfejnél az energiamennyiség formája, hossza, késleltetése és az impulzusszám állítható, minden egyes páciens kezelési igényéhez alakítható. Az exkluzív finomhangolású impulzusvezérlés segítségével lehetővé válik minden paraméter könnyű beállítása.

Teljes kényelem az új bőrhűtő rendszerrel

A beépített kontakt bőrhűtő technológia megtalálható minden kezelőfejben. A páciens szemszögéből elengedhetetlen a bőr hűtése az egész kezelés alatt. A kezelés gyakorlatilag fájdalommentes és sérüléssel nem jár, a gyógyulási idő rövid és mellékhatások nélküli. Teljes komfort a páciensnek és maximális biztonság a kezelő orvosnak.

Technikai adatok

Nd:YAG Lézer modul  
Lézer típusa Nd:YAG LP&SP
Hullámhossz 1064 nm
Impulzusonkénti energiamennyiség 50 J (max) Standard módozat - LP 
35 J (max) High Peak módozat - SP
Impulzushossz 0,8-12 ms High Peak mód - SP
2-35 ms Standard mód - LP
Impuzusok közötti késleltetés 10-125 ms
Impulzus szám 1-3
Ismétlési frekvencia egyedi impulzus >10 Hz
Spot méret 2,5-5-7-10-13 mm (Felső energiasűrűség emissziós technológia és automatikus spot méret felismerő rendszer)
Energiasűrűség >700 J/cm2
Beépített bőrhűtő modul Kontakt Peltier Rendszer (4-18 °C)
Kontroll panel LCD színes érintőképernyő (10")
Lézer emissziós kontroll Láb- és kézikapcsolók
Klinikai adatbázis Integrált
Adatbázis Integrált
Fényforrás Dióda Lézer, 3 mW @ 635 nm
Elektronikai követelmények 230 Vac / 16 A (max) / 50-60 Hz
Méretek 100cmx50cmx83cm, 65 kg


 

FT pulzáló fényű kezelőfej  
Fényforrás Xe lámpa
Emissziós spektrum 500-1200 nm
520-1200 nm
550-1200 nm
600-1200 nm
650-1200 nm
Impulzusonkénti energiamennyiség 160 J (max)
Impulzushossz 3-8 ms
Impulzusok közötti késleltetés 5-50 ms
Impulzus szám 1-3
Ismétlési frekvencia 2 s (min)
Kezelt terület mérete 43 mm x 13 mm (6,2 cm2), 23 mm x 13 mm (3cm2) - opcionális
Energiasűrűség >25 J/cm2
Beépített bőrhűtő modul Kontakt Peltier Rendszer
Emissziós kontroll Láb- és kézikapcsolók

 

Termékek