JEISYS MIKROTŰS RF ÉS HIFU

Cellec V system

Cellec V system

Az IPL kiteljesedése 9 cserélhető szűrővel és más innovatív megoldásokkal

Az érkezelésekre kifejlesztett specializált szűrők széles választéka mellett pigmentált elváltozásokra és szőrtelenítésre használható szűrőkkel felszerelt korszerű, nagy telesítményű IPL készülék, hűtött kezelőfejjel. A nagyfelületű színes érintőképernyő segítségével a paraméterek könnyen leolvashatók és beállíthatók.  Az első IPL készülék, melynek kezelőfeje bőrhőmérsékletet ellenőrző szenzorral van felszerelve (Jeisys szabadalom). A Cell Toning és a Photo Shower™ funkciók tovább bővítik a Cellec V alkalmazási spektrumát. 

9 cserélhető szűrő
Célzott szűrők vaszkuláris elváltozásokra

Specializált duális szűrők
Rövid hullámhossz (600, illetve 650nm alatt) a magas elnyelődési képességű oxihemoglobin és deoxihemoglobin elérésére, és hosszú (900nm feletti) hullámhossz a mély elváltozások felmelegítés által történő roncsoláshoz.

Pontosabb és biztonságosabb szűrők
Az éreredetű elváltozások precízebb elérését szolgálja a bőrtípus és az elváltozás mélysége szerint történő szűrőválasztás.

 

 

500(S) 530(S) 530(D) 550(S)
500-600nm 530-600nm 530-650nm & 900-1200nm 550-650nm
I-II. bőrtípus I-II. bőrtípus Minden bőrtípus III-IV. bőrtípus

Vaszkuláris / Pigmentált léziók

Arci telangiektázia, Tűzfolt, Rozácea, Kisebb erek, Szeplők, Bőrvörösség

Vaszkuláris léziók

Arci telangiektázia, Rozácea

Vaszkuláris léziók

Arci telangiektázia, változatos érvastagság

Vaszkuláris / Pigmentált léziók

Arci telangiektázia, Rozácea, Szeplők, Lentigo, Bőrvörösség

 


További szűrők:

 • 560-1000nm Pigmentált elváltozások
 • 590-1000nm PhotoFacial
 • 640-1000nm PhotoFacial, Szőrtelenítés
 • 700-1000nm Szőrtelenítés
 • 800nm-1000nm Szőrtelenítés
   

Nagy energiasűrűség
A Cellec V kezelőfeje akár 60 Joule/cm2 energia leadására képes, mely a legtöbb IPL készülék által elérhető teljesítményt felülmúlja.

Cell toning
A mikrosecundum (µs) pulzusidejű fényleadás a pigmentált léziók hatékonyabb destruálására alkalmas, kevesebb szövődménnyel. Más IPL készülékek millisecundum pulzusidejű fényt használnak, mely a szöveteket nagyobb mértékben felmelegítheti, ezáltal kevésbé kíméletes.
 

Photo shower™ technológia

A Photo Shower™ technológia percenként 300 fényimpulzus folyamatos leadását jelenti, mely a kezelőfej mozgatásával („sliding” vagy „moving” technika) a fényenergia gyors bevitelét teszi lehetővé.

Egyperces akne kezelés

 • A 420nm-es szűrővel elérhetőek a faggyúmirigyekben szaporodó baktériumok, melyekben a kék fény hatására porfirint termelnek, majd reaktív szabad gyökök szabadulnak fel, melyek elpusztítják a baktériumot.
   
 • A kezelőfejet csúsztatva a bőrfelszínen, a Photo Shower™ technológia révén a kezelés mindössze egy percet vesz igénybe.

 

 

Termékek